Homepage

Zakelijk

Tarieven

Contact

Copyright © 2009 allfinance-mw.nl - Powered by VB Products


ALL Finance Maas & Waal is een jong bedrijf dat zich bezig houdt met het voeren van de financiŽle administraties voor bedrijven en het adviseren van ondernemers op financieel gebied.

 

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de financiŽle sector wilde Annemiek Lamers zich meer bezig gaan houden op een persoonlijk niveau met (kleine) ondernemers. De mogelijkheid om ZZP-ers en kleine zelfstandigen van begin tot het eind te adviseren over hun administratie en belastingen met alles wat daar bij komt kijken is waar haar hart ligt. Niet cliŽnten als nummer maar cliŽnten als individu.

 

De ondernemers die de administratie door ALL Finance Maas & Waal laten verzorgen komen uit verschillende branches. Ook de diverse dienstverlening is per cliŽnt verschillend. De een heeft de volledige administratie uitbesteedt; van het factureren tot de aangifte inkomsten belasting. De ander wil alleen een jaarrekening verzorgd zien. Wat alle cliŽnten echter bindt is dat ze zo min mogelijk tijd kwijt willen zijn aan hun administratie, maar toch een goed overzicht hebben hoe het staat met de financiŽn van hun onderneming. Per kwartaal is er dan ook een bespreekmoment van de stand van zaken tot dan toe.

Vanzelfsprekend kan de ondernemer ook tussentijds terecht bij ALL Finance Maas & Waal voor zaken die ad hoc spelen.

 

Een greep uit de dienstverlening van ALL Finance Maas & Waal :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Indien gewenst kom ik de boekhouding bij u ophalen.

 

Elke ondernemer heeft andere wensen. In overleg met elkaar gaan we bekijken wat voor uw onderneming het meest effectief is en of er nog specifieke andere taken zijn die u graag uitgevoerd ziet worden. Want tijd besteedt aan de administratie is tijd die u NIET kan besteden aan uw klanten.


ALL Finance Maas en Waal

Annemiek Lamers
Jan van Galenstraat 16
6651 ZK Druten
06 534 534 42
info@allfinance-mw.nl
KvK 30271506

 

  • Aanmelding startende onderneming
  • Aanmelding bij de belastingdienst
  • Verzorging van de boekhouding
  • Verzorgen van de facturatie
  • Aangifte Omzetbelasting (BTW) berekenen en verzenden
  • Verzorgen van de jaarrekening
  • Advisering en inventarisering van huidige administratie
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Verzorgen van uitstel voor het indienen van inkomstenbelasting aangiftes